Rekrytointi

Millainen olemme työnantajana

Asiakas on tärkein, mutta myös työntekijöiden hyvinvointi, työssä viihtyminen ja ammatillisuuden vahvistaminen ovat meille tärkeitä asioita. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, josta haluamme pitää huolta. Työntekijöillämme on maksuton työterveyshuolto, joka kattaa lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi sairaanhoidonpalveluita. Yhdessä työterveyshuollon kanssa kehitämme työhyvinvointia ja ergonomisia työskentelyolosuhteita.

Työturvallisuudesta huolehtiminen on meillä kaikkien vastuulla. Pyrimme kaikessa toiminnassamme huomioimaan turvalliset työskentelytavat. Uusi ja kunnossa pidetty kalusto ovat tärkeä tekijä työn tehokkuuden lisäksi myös kuljettajien viihtyvyyden, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kannalta.

Tavoitteenamme on tarjota työntekijälle hyvä ja vastuullinen työpaikka, jossa työntekijä kokee viihtyvänsä ja tuntee ammatillista ylpeyttä työskentelystään meillä. Olemme myös onnistuneet tarjoamaan työntekijöillemme tasaisen työllisyyden ja vähäiset kausivaihtelut. Vaikka meillä ei juuri nyt ilmoitettaisi avoimista työpaikoista, ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit työskentelystä yrityksessämme. Olemme aina kiinnostuneita oma-aloitteisista ja positiivisesti työhön asennoituvista metsäalan ammattilaisista.

Jätä vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella