Palvelut

Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat avain laadukkaaseen palveluun. Kehitämme jatkuvasti toimintojamme yhteistyössä laitevalmistajien kanssa kohti tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Ammattitaitoista palveluamme täydentävät luotettavat ja osaavat aliurakointiyritykset, joiden kanssa on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset. Tavoitteenamme on tarjota kitkattomasti ja takuuvarmasti toimivaa puun korjuu- ja kuljetuspalvelua metsäteollisuuden asiakkaillemme yhdessä aliurakoitsijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Puun hakkuu

Panostamme moitteettomaan korjuujälkeen, joka täyttää korjuulle asetetut tiukat laatuvaatimukset. Käytämme Komatsun ja John Deeren harvestereita. Laaja konekantamme mahdollistaa oikeanlaisen koneen käyttämisen erilaisten leimikkorakenteiden ja vuodenaikojen vaatimukset huomioiden.

Puun lähikuljetus

Toteutamme puun lähikuljetuksen nykyaikaisilla Komatsun ja John Deeren kuormatraktoreilla. Monipuolinen konekantamme sekä erilaisten telojen käyttö mahdollistavat hyvin pehmeiden maiden ja sulan maan aikaiset korjuut ja lähikuljetukset. Osa kuormatraktoreista on varusteltu energiapuunkorjuuseen soveltuvilla kuormainvaakalaitteistolla.

Puun maantiekuljetus

Olemme aina luottaneet Volvo laatuun raakapuun kuljetuksissa. Puutavaraperävaunuina käytössämme on kestävät ja hyväksi todetut 5 –akseliset raakapuun kuljetukseen tarkoitetut Jykin valmistamat puutavaraperävaunut.

Maanmuokkaus

Maanmuokkausta varten meillä on Volvo kaivinkone. Onnistuneella ja ammattitaidolla toteutetulla maanmuokkauksella pyrimme luomaan parhaat kasvuolosuhteet uudelle puusukupolvelle.