Laadukas palvelu avainasiamme.

Liiketoimintamme keskeisiä periaatteita ovat laatu ja samalla huolehtiminen ympäristöstä. Tavoitteena on, että palvelumme saavat asiakkailtamme täyden hyväksynnän. Pyrimme jatkuvasti parantamaan työn laatua ja ympäristön tilaa kehittämällä työmenetelmiä ja laitteistoja. Sitoudumme tiiviiseen laadun seurantaan ja kehittämiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi yrityksemme panostaa markkinointistrategiassaan sopimusluotettavuuteen, aikataulujen pitämiseen, kaluston sopivuuteen ja kuntoon sekä vankkaan kokemukseen alalta.

Nykyisin yritys toimii Metsä Groupin (entinen Metsäliitto) alueyrittäjänä. Toisena sopimuskumppanina sekä puunkorjuu että kuljetuspuolella on Versowood.
Työllistämme useita aliurakoitsijoita.

 

Laajan konekaluston ja ammattitaitoisen henkilökunnan sekä aliurakoitsijoiden avulla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme luetettavaa ja tehokasta metsänkorjuu ja –kuljetuspalvelua sekä työntekijöille erinomaisen työskentely-ympäristön.

 

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy työnantajana:

Työntekijöidemme käytössä on työssään ajanmukainen ja kunnossapidetty kalusto. Korjuukalustollamme korjataan niin aines- kuin energiapuuta aina ensiharvennukselta uudistushakkuille asti. Kuljetuskalustollamme kuljetetaan eri puutavaralajeja asiakkaiden tilausten mukaisesti.

Huoltoja varten yrityksellämme on ajanmukainen huoltohalli Oriveden keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varressa. Koneiden siirtokuljetuksia varten kalustoomme kuuluu kaksi siirtoautoa.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään metsä- ja kuljetusajan ammattilaisina. Työntekijämme osallisistuvat säännöllisesti asiakasyhtiöidemme koulutuksiin ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Koulutuspäivien lisäksi järjestämme täsmäkoulutuksia uusiin työtehtäviin ja laitteisiin.

 

Henkilökuntamme työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat yrityksellemme tärkeä asia. Kannustamme henkilökuntaamme liikkumaan esittelemällä erilaisia liikuntamuotoja. Järjestämme henkilökunnallemme liikuntapäiviä ja mahdollisuuksia oman kunnon testaukseen.

 

Työhyvinnoinnin ja työssä jaksamisen eteen olemme tehneet yhteistyötä Eteran kanssa. Työterveyshuollon ammattilaisten kanssa olemme pureutuneet työn kuormittavuustekijöihin.

 

Jos kiinnostuit työskentelystä yrityksessämme ja olet metsäalan ammattilainen voit lähettää sähköpostilla vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen.