Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy kalusto

Alla lyhyt kuvaus Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy:n konekalustosta.

Harvesterit

Harvestereilla eli ns. "motoilla"  hoidetaan puun kaataminen sekä rungon katkonta, ennalta määritetyn katkontaohjeen mukaisesti. Kalustostamme löytyy harvesterit ainaharvennushakkuilta, järeimmille uudistushakkuille.

Kalustoomme kuuluu John Deere monitoimikoneita niin D ja E malleina, sekä Valmet / Komatsu monitoimikoneita.

moto 1270
Lähikuljetuskoneet

Kuormatraktorilla eli ns. "ajokoneilla" hoidetaan katkotun puutavaran, energiapuun jakantojen kuljetus tienvarsivarastoihin.
Kalustoomme kuuluu John Deere ajokoneita E ja D malleina sekä Komatsu ajokone.

1010 deere

Puutavaraautot

Autot on varustettu kunkin metsäyhtiön vaatimilla tiedonsiirtojärjestelmillä. Puutavaraautoina käytämme Volvoja, nostureissa on käytössä kaksivipujärjestelmä.

rivi halli

Energiapuunkorjuu

Energiapuunkorjuuseen kalustostamme löytyy  John Deere harvesterimalleja varustettuna joukkokäsittelylaitteistolla ja kuormatraktoreita varustettuna kuormainvaakalaitteistolla. Kalustolla voidaan korjata tehokkaasti sekä aines-, että energiapuuta.

1010  

Tietotekniset järjestelmät

Kaikki John Deere harvesterit on varustettu Timbermatic mittalaitejärjestelmällä.Kaikissa yrityksemme harvestereissa ja lähikuljetuskoneissa on tietokone joka on varustettuurakanantajan tiedonsiirto ja karttasovelluksilla. Käytännössä lähes kaikki työmailla tarvittava tieto (kartat,työohjeet,mittaustodistukset) liikkuu sähköisesti.   Timbermatic mittalaitteen näyttömoduli (vas.) ja kuva karttanäytöstä (oik.).Punainen "tähtäin" osoittaa GPS-signaalin avulla koneen sijainnin kartalla. Lisätietoja kalustoomme kuuluvista koneista saat valmistajien omilta kotisivuilta


kartta mitta